Direktlänk till inlägg 14 december 2018

Måste bli bättre på.....

Av bettansbalkong - 14 december 2018 23:55

.....att skriva här. Det är långt mellan gångerna. Just nu är det natt kan man säga. I morgon är det lördag. Skönt visserligen hade jag sovmorgon i morse också. Jag har äntligen blivit klar med rapporten om tiden som äldreombudsman. Tiden som säger jag för att det verkar som tjänsten ska bort. Visserligen har jag slutat många jobb, haft projektuppdrag och annat, men det har varit så skönt att jobbat halvtid och mycket hemifrån. Så vad ska jag göra om det här tar slut i januari. Jag har en tillsvidaretjänst och borde få något annat. Men det är inte lätt för kommuner heller nu med moderatbudget, då blir det mindre pengar till kommunerna igen då. Så jag får väl räkna med uppsägning. Få se vad facket kan göra. Nåväl, nu är det snart jul och jag måste mobilisera kraft till det och släppa det här med jobbet. Fixa här hemma och laga mat och vara med dem jag älskar. Det är det som är livet. Godnatt//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Torsdag 30 juli 17:43


....alltså, på fet här med bloggar. Vet inte hur man kommenterar kommentarer, eller hur man godkänner dessa, eller vem som kommenterar. De jag känner och andra får gärna lämna kommentarer här nedan så jag får möjlighet att öva. Välkomna. Det kan gå...

Av bettansbalkong - Fredag 24 juli 08:04

....hälsan. Vad gör jag kring detta just nu? Ja, vad ska man säga. Såg t ex nyss att surkål måste vara opastoriserad för att vara nyttig. Jag köpte Coops burk som är pastoriserad och tänkte ett slag att jag får väl kasta den. Men nej den äter jag upp...

Av bettansbalkong - Fredag 17 juli 12:17

....så skönt att det blev varmt igen. Har mest vart hemmavid så här i semestertider. Maken börjar jobba på måndag. Fyra veckor går för fort. Jag fortsätter vara mellan två jobb. I denna ovanliga tid fortsätter jag, om jag får vara frisk, att utföra i...

Av bettansbalkong - Fredag 19 juni 11:16

.....och en underbar sådan, vilken morgon. Satt under äppelträden och bara njöt av att få uppleva och vara mitt i. I afton kommer mor och svärmor på lite man. Vi sitter på avstånd från varandra i trädgården, lite mat blir det, kanske en snaps till si...

Av bettansbalkong - Onsdag 10 juni 07:36

....har slagit ut och på fredag kanske jag får träffa ett barnbarn, som jag inte träffat på snart tre månader. Lycka, och tänk att jag får se vallmon slå ut i år igen. God förmiddag//E ...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se