Direktlänk till inlägg 14 december 2018

Måste bli bättre på.....

Av bettansbalkong - 14 december 2018 23:55

.....att skriva här. Det är långt mellan gångerna. Just nu är det natt kan man säga. I morgon är det lördag. Skönt visserligen hade jag sovmorgon i morse också. Jag har äntligen blivit klar med rapporten om tiden som äldreombudsman. Tiden som säger jag för att det verkar som tjänsten ska bort. Visserligen har jag slutat många jobb, haft projektuppdrag och annat, men det har varit så skönt att jobbat halvtid och mycket hemifrån. Så vad ska jag göra om det här tar slut i januari. Jag har en tillsvidaretjänst och borde få något annat. Men det är inte lätt för kommuner heller nu med moderatbudget, då blir det mindre pengar till kommunerna igen då. Så jag får väl räkna med uppsägning. Få se vad facket kan göra. Nåväl, nu är det snart jul och jag måste mobilisera kraft till det och släppa det här med jobbet. Fixa här hemma och laga mat och vara med dem jag älskar. Det är det som är livet. Godnatt//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Tisdag 13 aug 22:22

.....är en nu då. Det blev roligt och minnesvärt, det där partajet som mina barn ordnade till, överraskningsfesten. Vilket jobb det gjort, så duktiga, tänkte på allt. Ett riktigt hejdundrande kalas. Goda glada vänner, kollegor, släktingar oj va många...

Av bettansbalkong - Fredag 9 aug 00:13


. ...är det en dag kvar innan 60. Det låter inte klokt. För mer än 10 år sedan började jag skriva den här bloggen. Det när jag hade ett år kvar till 50 och jag hade ångest för det. Nu är jag 60 och jag är så glad för det. Tänk vad jag har vart med om...

Av bettansbalkong - Fredag 26 juli 13:23

....eller tätt intill dagarna kan man också säga. Så roligt, intensivt, kul och helt underbart att vara med barna......Älskade barn....... men nu är farmorn trött.........God middag//E [Bild] ...

Av bettansbalkong - Torsdag 4 juli 10:43

.....semester. Det har vart en del på sistone. Dotter Ju har bott hemma ett tag, jobbat i en mindre stad men säkt lägenhet i min förrförra arbetsstad. Nu har hon och hennes kille S änterligen fått ett förstahandskontrakt på lägenhet i staden U. Det ä...

Av bettansbalkong - Fredag 7 juni 21:47

.....min brors son, faster fina kille, mina barns kusin. Så fint ordnad fest för honom och hans kusin som också tog studenten. Sådan underbar mottagning och fest. God mat, glada människor och mycket trevligt på alla sätt. Så glad att vara med och fir...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se