Direktlänk till inlägg 14 februari 2019

Vi har varit i......

Av bettansbalkong - Torsdag 14 feb 16:46

....fjällen, i Lindvallen. Det är annat också som hänt och händer. På jobbet är det rörigt då mina båda uppdrag, äldreombudsman och samordnare för Fairtrade City ska dras in. Politiska uppdrag och nu ska Fairtrade bort och den andra tjänsten ska det beslutas om senare. Ja det visste jag väl redan när jag börja, att det som inte är ett måste i kommuner kan tas bort. 3 år nu har jag varit här och nu ska jag väl se mig om igen.
I lördags var maken och jag i Stockholm alla fall och Jonas Gardells show. Fantastiskt bra och roligt, jag skrattar ännu när jag tänker tillbaks. Idag är det alla hjärtans dag och jag är ju ledig på torsdagar, så jag har gjort mat och bakelser som jag såg på tv igår. Ena dottern bor ju hemma nu ett slag, i jakt på boende, hennes kille är också här och just hemkommen från Tyskland, där han varit utbytesstudent en termin. Så de ska få smaka bakelser och även makens yngsta dotter i första giftet, med familj är inbjudna och kommer 18.30 Så jag säger godafton och önskar en trevlig alla hjärtans dag//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Tisdag 13 aug 22:22

.....är en nu då. Det blev roligt och minnesvärt, det där partajet som mina barn ordnade till, överraskningsfesten. Vilket jobb det gjort, så duktiga, tänkte på allt. Ett riktigt hejdundrande kalas. Goda glada vänner, kollegor, släktingar oj va många...

Av bettansbalkong - Fredag 9 aug 00:13


. ...är det en dag kvar innan 60. Det låter inte klokt. För mer än 10 år sedan började jag skriva den här bloggen. Det när jag hade ett år kvar till 50 och jag hade ångest för det. Nu är jag 60 och jag är så glad för det. Tänk vad jag har vart med om...

Av bettansbalkong - Fredag 26 juli 13:23

....eller tätt intill dagarna kan man också säga. Så roligt, intensivt, kul och helt underbart att vara med barna......Älskade barn....... men nu är farmorn trött.........God middag//E [Bild] ...

Av bettansbalkong - Torsdag 4 juli 10:43

.....semester. Det har vart en del på sistone. Dotter Ju har bott hemma ett tag, jobbat i en mindre stad men säkt lägenhet i min förrförra arbetsstad. Nu har hon och hennes kille S änterligen fått ett förstahandskontrakt på lägenhet i staden U. Det ä...

Av bettansbalkong - Fredag 7 juni 21:47

.....min brors son, faster fina kille, mina barns kusin. Så fint ordnad fest för honom och hans kusin som också tog studenten. Sådan underbar mottagning och fest. God mat, glada människor och mycket trevligt på alla sätt. Så glad att vara med och fir...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se