Direktlänk till inlägg 14 februari 2019

Vi har varit i......

Av bettansbalkong - 14 februari 2019 16:46

....fjällen, i Lindvallen. Det är annat också som hänt och händer. På jobbet är det rörigt då mina båda uppdrag, äldreombudsman och samordnare för Fairtrade City ska dras in. Politiska uppdrag och nu ska Fairtrade bort och den andra tjänsten ska det beslutas om senare. Ja det visste jag väl redan när jag börja, att det som inte är ett måste i kommuner kan tas bort. 3 år nu har jag varit här och nu ska jag väl se mig om igen.
I lördags var maken och jag i Stockholm alla fall och Jonas Gardells show. Fantastiskt bra och roligt, jag skrattar ännu när jag tänker tillbaks. Idag är det alla hjärtans dag och jag är ju ledig på torsdagar, så jag har gjort mat och bakelser som jag såg på tv igår. Ena dottern bor ju hemma nu ett slag, i jakt på boende, hennes kille är också här och just hemkommen från Tyskland, där han varit utbytesstudent en termin. Så de ska få smaka bakelser och även makens yngsta dotter i första giftet, med familj är inbjudna och kommer 18.30 Så jag säger godafton och önskar en trevlig alla hjärtans dag//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Torsdag 30 juli 17:43


....alltså, på fet här med bloggar. Vet inte hur man kommenterar kommentarer, eller hur man godkänner dessa, eller vem som kommenterar. De jag känner och andra får gärna lämna kommentarer här nedan så jag får möjlighet att öva. Välkomna. Det kan gå...

Av bettansbalkong - Fredag 24 juli 08:04

....hälsan. Vad gör jag kring detta just nu? Ja, vad ska man säga. Såg t ex nyss att surkål måste vara opastoriserad för att vara nyttig. Jag köpte Coops burk som är pastoriserad och tänkte ett slag att jag får väl kasta den. Men nej den äter jag upp...

Av bettansbalkong - Fredag 17 juli 12:17

....så skönt att det blev varmt igen. Har mest vart hemmavid så här i semestertider. Maken börjar jobba på måndag. Fyra veckor går för fort. Jag fortsätter vara mellan två jobb. I denna ovanliga tid fortsätter jag, om jag får vara frisk, att utföra i...

Av bettansbalkong - Fredag 19 juni 11:16

.....och en underbar sådan, vilken morgon. Satt under äppelträden och bara njöt av att få uppleva och vara mitt i. I afton kommer mor och svärmor på lite man. Vi sitter på avstånd från varandra i trädgården, lite mat blir det, kanske en snaps till si...

Av bettansbalkong - Onsdag 10 juni 07:36

....har slagit ut och på fredag kanske jag får träffa ett barnbarn, som jag inte träffat på snart tre månader. Lycka, och tänk att jag får se vallmon slå ut i år igen. God förmiddag//E ...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se