Direktlänk till inlägg 3 april 2019

Bäst att skrivs något här.....

Av bettansbalkong - Onsdag 3 april 22:27

....det var länge sen. Jo då livet rullar på. I lördags t ex firade vi sonens 40 årsdag. Vi närmaste fixade en liten överraskningsfest för honom. Han och familjen kom i fredags. Barna blev kvar och sonen med fru åkte på Spa, som han inte heller visste om. Tvillingöttrarna var hemma och vi tpg han pm de tre barna och fixade med dukning, ballongblåsning och diverse annat. På morgonen därpå mådde den stora flickan av barnen illa och hade ont magen. Magsjuka antog vi då hon kräktes flera gånger och panik utbröt i lägret. Vad skulle vi göra. Skulle vi blåsa av alltihop med ca 30 personer inbjuna och smörgåstårta och tårtor beställda som skulle hämtas. Värmlandsdottern kom på det. Pappas jobb. Vi byter lokal, så pappan ringde och hörde om vi kunde använda deras fina lunchrum. Det funkade. Så då blev det fart. Allt skulle fraktas dit, dukar, drycker, ballonger mm. Alla gäster skulle diigeras om och sonhustrun meddelad. Någon måste vara kvar hos sjuklingen, det blev hennes rara mormor. Väl på plats och allt på plats, så kunde vi då stå där i trupp och sjunga när sonen och sonhustrun kom. Så bra det blev och så roligt det blev......dock blev någon magsjuk framåt måndagseftermiddan, jag. Men det gör inget säger farmor. God natt//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Tisdag 13 aug 22:22

.....är en nu då. Det blev roligt och minnesvärt, det där partajet som mina barn ordnade till, överraskningsfesten. Vilket jobb det gjort, så duktiga, tänkte på allt. Ett riktigt hejdundrande kalas. Goda glada vänner, kollegor, släktingar oj va många...

Av bettansbalkong - Fredag 9 aug 00:13


. ...är det en dag kvar innan 60. Det låter inte klokt. För mer än 10 år sedan började jag skriva den här bloggen. Det när jag hade ett år kvar till 50 och jag hade ångest för det. Nu är jag 60 och jag är så glad för det. Tänk vad jag har vart med om...

Av bettansbalkong - Fredag 26 juli 13:23

....eller tätt intill dagarna kan man också säga. Så roligt, intensivt, kul och helt underbart att vara med barna......Älskade barn....... men nu är farmorn trött.........God middag//E [Bild] ...

Av bettansbalkong - Torsdag 4 juli 10:43

.....semester. Det har vart en del på sistone. Dotter Ju har bott hemma ett tag, jobbat i en mindre stad men säkt lägenhet i min förrförra arbetsstad. Nu har hon och hennes kille S änterligen fått ett förstahandskontrakt på lägenhet i staden U. Det ä...

Av bettansbalkong - Fredag 7 juni 21:47

.....min brors son, faster fina kille, mina barns kusin. Så fint ordnad fest för honom och hans kusin som också tog studenten. Sådan underbar mottagning och fest. God mat, glada människor och mycket trevligt på alla sätt. Så glad att vara med och fir...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se