Direktlänk till inlägg 3 april 2019

Bäst att skrivs något här.....

Av bettansbalkong - 3 april 2019 22:27

....det var länge sen. Jo då livet rullar på. I lördags t ex firade vi sonens 40 årsdag. Vi närmaste fixade en liten överraskningsfest för honom. Han och familjen kom i fredags. Barna blev kvar och sonen med fru åkte på Spa, som han inte heller visste om. Tvillingöttrarna var hemma och vi tpg han pm de tre barna och fixade med dukning, ballongblåsning och diverse annat. På morgonen därpå mådde den stora flickan av barnen illa och hade ont magen. Magsjuka antog vi då hon kräktes flera gånger och panik utbröt i lägret. Vad skulle vi göra. Skulle vi blåsa av alltihop med ca 30 personer inbjuna och smörgåstårta och tårtor beställda som skulle hämtas. Värmlandsdottern kom på det. Pappas jobb. Vi byter lokal, så pappan ringde och hörde om vi kunde använda deras fina lunchrum. Det funkade. Så då blev det fart. Allt skulle fraktas dit, dukar, drycker, ballonger mm. Alla gäster skulle diigeras om och sonhustrun meddelad. Någon måste vara kvar hos sjuklingen, det blev hennes rara mormor. Väl på plats och allt på plats, så kunde vi då stå där i trupp och sjunga när sonen och sonhustrun kom. Så bra det blev och så roligt det blev......dock blev någon magsjuk framåt måndagseftermiddan, jag. Men det gör inget säger farmor. God natt//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Torsdag 30 juli 17:43


....alltså, på fet här med bloggar. Vet inte hur man kommenterar kommentarer, eller hur man godkänner dessa, eller vem som kommenterar. De jag känner och andra får gärna lämna kommentarer här nedan så jag får möjlighet att öva. Välkomna. Det kan gå...

Av bettansbalkong - Fredag 24 juli 08:04

....hälsan. Vad gör jag kring detta just nu? Ja, vad ska man säga. Såg t ex nyss att surkål måste vara opastoriserad för att vara nyttig. Jag köpte Coops burk som är pastoriserad och tänkte ett slag att jag får väl kasta den. Men nej den äter jag upp...

Av bettansbalkong - Fredag 17 juli 12:17

....så skönt att det blev varmt igen. Har mest vart hemmavid så här i semestertider. Maken börjar jobba på måndag. Fyra veckor går för fort. Jag fortsätter vara mellan två jobb. I denna ovanliga tid fortsätter jag, om jag får vara frisk, att utföra i...

Av bettansbalkong - Fredag 19 juni 11:16

.....och en underbar sådan, vilken morgon. Satt under äppelträden och bara njöt av att få uppleva och vara mitt i. I afton kommer mor och svärmor på lite man. Vi sitter på avstånd från varandra i trädgården, lite mat blir det, kanske en snaps till si...

Av bettansbalkong - Onsdag 10 juni 07:36

....har slagit ut och på fredag kanske jag får träffa ett barnbarn, som jag inte träffat på snart tre månader. Lycka, och tänk att jag får se vallmon slå ut i år igen. God förmiddag//E ...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se