Direktlänk till inlägg 4 juli 2019

Nej nu är det.....

Av bettansbalkong - Torsdag 4 juli 10:43

.....semester. Det har vart en del på sistone. Dotter Ju har bott hemma ett tag, jobbat i en mindre stad men säkt lägenhet i min förrförra arbetsstad. Nu har hon och hennes kille S änterligen fått ett förstahandskontrakt på lägenhet i staden U. Det är svårt för dem, ungdomarna, nu för tiden att flytta hemifrån. Nya lägenheter finns men är svindyra, bodtadrätt går inte om de inte sparat ihop en halv miljon. Men nu så, hyresrätt i U. Måste dit och kolla, längtar. Men nu stundar nya semesteräventyr. Maken och jag har blivi bjudna på sommarfest, 60--årsfest i Kristinehamn. Tvillingdöttrarna träffade en mycket bra kille sin första tid i Karlstad, när det kom dit för att börja plugga. Då träffade de E, som blev ett stort stöd för dem. Då men har förblivit en god vän. Jag var så glad att de träffade E, när jag inte kunde vara nära dem längre därborta i Värmland och den där otäcka lägenheten Hundratolvtrappor upp. E:s föräldrar blev också ett stöd för döttrarna. Nu när plugget är slut har E flyttat och fått jobb i U, tillsammans med flickvän L bor de nu där. För att komma från Värmland till U måste vår stad passeras, vi har därför träffat E:s föräldrar, fikat och pratat när de passerar. Maken och jag blev inbjudna till E:s mammas kalas. Det ska bli så roligt att träffa dem. Maken, jag, dotter Ju med sambo, dotter Jo som bor kvar i Värmland är bjudna allihop. Så i morgon åker maken och jag härifrån och Västerut, först dotter i Karlstad sedan Kristinehamn och kalas. Det bästa är att vi åker buss.
God förmiddag//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Tisdag 13 aug 22:22

.....är en nu då. Det blev roligt och minnesvärt, det där partajet som mina barn ordnade till, överraskningsfesten. Vilket jobb det gjort, så duktiga, tänkte på allt. Ett riktigt hejdundrande kalas. Goda glada vänner, kollegor, släktingar oj va många...

Av bettansbalkong - Fredag 9 aug 00:13


. ...är det en dag kvar innan 60. Det låter inte klokt. För mer än 10 år sedan började jag skriva den här bloggen. Det när jag hade ett år kvar till 50 och jag hade ångest för det. Nu är jag 60 och jag är så glad för det. Tänk vad jag har vart med om...

Av bettansbalkong - Fredag 26 juli 13:23

....eller tätt intill dagarna kan man också säga. Så roligt, intensivt, kul och helt underbart att vara med barna......Älskade barn....... men nu är farmorn trött.........God middag//E [Bild] ...

Av bettansbalkong - Fredag 7 juni 21:47

.....min brors son, faster fina kille, mina barns kusin. Så fint ordnad fest för honom och hans kusin som också tog studenten. Sådan underbar mottagning och fest. God mat, glada människor och mycket trevligt på alla sätt. Så glad att vara med och fir...

Av bettansbalkong - Tisdag 28 maj 19:13

.. .känns bra ändå med trädgården. Det har vart så mycket senaste tiden så jag har inte hunnit med mig själv. Mycket på jobbet och mycket annat omkring, så har vädret varit mycket märkligt denna vår. Först varmt i april som om sommaren, sen kallt och...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se