Direktlänk till inlägg 4 juli 2019

Nej nu är det.....

Av bettansbalkong - 4 juli 2019 10:43

.....semester. Det har vart en del på sistone. Dotter Ju har bott hemma ett tag, jobbat i en mindre stad men säkt lägenhet i min förrförra arbetsstad. Nu har hon och hennes kille S änterligen fått ett förstahandskontrakt på lägenhet i staden U. Det är svårt för dem, ungdomarna, nu för tiden att flytta hemifrån. Nya lägenheter finns men är svindyra, bodtadrätt går inte om de inte sparat ihop en halv miljon. Men nu så, hyresrätt i U. Måste dit och kolla, längtar. Men nu stundar nya semesteräventyr. Maken och jag har blivi bjudna på sommarfest, 60--årsfest i Kristinehamn. Tvillingdöttrarna träffade en mycket bra kille sin första tid i Karlstad, när det kom dit för att börja plugga. Då träffade de E, som blev ett stort stöd för dem. Då men har förblivit en god vän. Jag var så glad att de träffade E, när jag inte kunde vara nära dem längre därborta i Värmland och den där otäcka lägenheten Hundratolvtrappor upp. E:s föräldrar blev också ett stöd för döttrarna. Nu när plugget är slut har E flyttat och fått jobb i U, tillsammans med flickvän L bor de nu där. För att komma från Värmland till U måste vår stad passeras, vi har därför träffat E:s föräldrar, fikat och pratat när de passerar. Maken och jag blev inbjudna till E:s mammas kalas. Det ska bli så roligt att träffa dem. Maken, jag, dotter Ju med sambo, dotter Jo som bor kvar i Värmland är bjudna allihop. Så i morgon åker maken och jag härifrån och Västerut, först dotter i Karlstad sedan Kristinehamn och kalas. Det bästa är att vi åker buss.
God förmiddag//E

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bettansbalkong - Torsdag 30 juli 17:43


....alltså, på fet här med bloggar. Vet inte hur man kommenterar kommentarer, eller hur man godkänner dessa, eller vem som kommenterar. De jag känner och andra får gärna lämna kommentarer här nedan så jag får möjlighet att öva. Välkomna. Det kan gå...

Av bettansbalkong - Fredag 24 juli 08:04

....hälsan. Vad gör jag kring detta just nu? Ja, vad ska man säga. Såg t ex nyss att surkål måste vara opastoriserad för att vara nyttig. Jag köpte Coops burk som är pastoriserad och tänkte ett slag att jag får väl kasta den. Men nej den äter jag upp...

Av bettansbalkong - Fredag 17 juli 12:17

....så skönt att det blev varmt igen. Har mest vart hemmavid så här i semestertider. Maken börjar jobba på måndag. Fyra veckor går för fort. Jag fortsätter vara mellan två jobb. I denna ovanliga tid fortsätter jag, om jag får vara frisk, att utföra i...

Av bettansbalkong - Fredag 19 juni 11:16

.....och en underbar sådan, vilken morgon. Satt under äppelträden och bara njöt av att få uppleva och vara mitt i. I afton kommer mor och svärmor på lite man. Vi sitter på avstånd från varandra i trädgården, lite mat blir det, kanske en snaps till si...

Av bettansbalkong - Onsdag 10 juni 07:36

....har slagit ut och på fredag kanske jag får träffa ett barnbarn, som jag inte träffat på snart tre månader. Lycka, och tänk att jag får se vallmon slå ut i år igen. God förmiddag//E ...

Presentation


Utposten från balkongen symboliserar mina ytterst små språng eller flykter i mina livsrum och allt det andra i dem som lett mig ändå hit.....

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bettans balkong med Blogkeen
Följ Bettans balkong med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se